ART
BRENDA
QYTETIT

KUSH JEMI NE

Për më shumë se dy dekada, Kompania e ndërtimit "Edil al” pjesë e grupit "Concord Investment” ka mbizotëruar në industrinë e ndërtimit në Shqipëri. Të vendosur për të sjellë në çdo projekt dizajne unike e cilësi të pakonkurueshme. Kompania tashmë ka fituar një reputacion të padiskutueshëm duke garantuar vendin kryesor në historinë e ndërtimit dhe emrin si ndër më të suksesshmet në projektimin dhe realizimin e rezidencave luksoze në vend. Duke prodhuar vlera që i qendrojnë kohës, Edil al, e njohur në rang kombëtar për zhvillimin e ndërtimeve civile, industriale dhe të infrastrukturës, është një Kompani udhëheqëse në sektorin e ndërtimit dhe mbajtëse e një portofoli të pasur me një sërë investimesh dhe zhvillimesh në pasuritë e patundshme në Shqipëri. Aktualisht ajo numëron 15 Godina Individuale , dhe 5 komplekset më të mëdha të banimit dhe shërbimit në Tiranë, duke arritur një sipërfaqe të ndërtuar që tejkalon 350.000 m² për ambiente banimi dhe shërbimi dhe 100.000 m² hapësira për Qendra Tregtare, duke filluar nga projektet si ETC, Kristal Center, Syri i Liqenit, Kristal 2, Kompleksi Gjelbërimi, Kompleksi Don Bosko dhe së fundmi "Concord Center”, i cili u nderua me çmimin "Rezidenca më e mire e vitit" në Shtator 2011, drejtpërdrejt nga guru i pasurive të paluajtshme, Donald Trump.


REZIDENCA ALBA

Duke i qëndruar besnik traditës së Komplekseve Rezidenciale, sjellim Risi në konceptin e ndërtimit. Shija e hollë e projektimit të Rezidencës, e krijuar në një ndër studio më të mira Italiane “Oikos Proggetti” Srl nga arkitekti De Lelis, sjell këtë projekt të veçantë, duke bërë një hap përtej asaj që shohim në tregun e ndërtimeve në vend. Për Ne, vlerat dhe suksesi i biznesit tonë matet nga numri i klientëve të kënaqur dhe nga përshtypjet pozitive që marrim nga ata. Të vendosur për të sjellë gjithmonë standarte të reja e për të krijuar projekte që ruhen brez pas brezi, ne mendojmë për çdo detaj të projektit duke mos bërë kompromise për cilësinë e lartë të ndërtimit. Rezidenca ofron një mënyre jetese të veçantë dhe moderne në të njëjtën kohë. Cilësi e lartë ndërtimi, jo vetëm brenda apartamentit, por edhe në fasadë me dekore unike. Stili i ndërtimit është projektuar me dritare në dimensione të mëdha që të lejojnë pamje panoramike të rrethinës dhe i japin ndriçim natyral ambienteve të brendëshme. Element i veçantë i godinës janë BOW-WINDOWS-et, të cilat sjellin veçanti në fasadë . Arkitektura dhe stili modern i kësaj Rezidence do të tejkalojë pritshmëritë dhe aspiratat e klientëve. Rezidenca Alba, pa dyshim është një investim i sigurtë.


Vlera, Cilësi , Inovacion

Sot ne nuk jemi thjesht ndërtues, ne mendojmë për çdo aspekt të investimit tuaj dhe këtë e arrijmë duke menaxhuar të gjitha proçeset e ndërtimeve tona, që nga hapësira urbane dhe ndërtimi i saj deri tek cilësia e jetës tuaj. Që nga krijimi, vizioni i “Edil al” ka qenë për t’ia bërë të vërtetë klientëve, ëndrrën e jetesës luksoze premium, ku në themel të saj ka qenë cilësia e lartë e ndërtimit, duke aplikuar teknologji të reja dhe zgjidhje unike arkitekturore. Dëshira për të ofruar këtë vizion bën që të kemi bashkëpunime vetëm me partnerë lider të zhvillimit siç janë arkitektët, projektuesit , dhe kontraktorët më në zë e ndër më të sukeseshmit në vend.


INFRASTRUKTURA E NDËRTIMIT

Rezidenca është e konceptuar në 2 kulla në formë L-je të ngritura në 9 kate banim me një siperfaqe ndërtimi në total 35.000 m², ku në mënyrë perfekte është konceptuar kati i fundit në formën e një Penthouse-Dubleks me linja moderne, me një plan praktik dhe funksional të brendshëm. Funksionaliteti i përshtatshëm i apartamenteve dhe tavanet e larta krijojnë një hapesirë unike të dhomave nga format minimale praktike deri në ato madhështore dhe të bollshme. Me rreth 200 apartamente, ka një larmi zgjedhje si në sipërfaqe ashtu edhe në konceptim. Apartamente 1+1 që variojnë nga 60-80 m², ku janë kompozuar bukur të gjithë ambientet e ditës dhe natës. Apartamente 2+1, ekonomike që janë përshtatur nga 85-90 m² dhe apartamente 2+1 me hapësira të bollshme deri në 130 m². Dublekset janë risia e kësaj rezidence. Të projektuara në 200- 280 m² të japin mundësinë e një eksperience të veçantë jetese që shkon përtej katër mureve të një apartamenti.
Kati përdhe i godinave do të shfrytëzohet për zhvillimin e aktiviteteve tregtare. Duke pasur eksperiencën shumëvjeçare në projektimin dhe menaxhimin e qendrave tregtare vëmendje e veçantë në Rezidencë do u jepet ambienteve të shërbimit duke i bërë të përshtatshme për çdo lloj biznesi.


AMBIENTET E GJELBËRUARA

Sistemimit të territorit përreth objekteve i është kushtuar një rëndësi e veçantë. Ky territor do të shërbejë si ambient rekreacioni për banorët e bllokut të ri, dhe njëkohësisht si atraksion i të gjithë kompleksit ndërtimor. Stafi i specializuar është përgjegjës për këtë proçes. Hapësirat e gjelbëruara do të jenë të pajisura me kënde lojrash për fëmijë, ambiente sportive dhe gjithçka nevojitet për të krijuar një ambient çlodhës e të këndshëm për banorët e Rezidencës. Projektuesi ka dhënë të detajuara kuotat e sistemimeve, nën shtresat e rrugëve e shesheve, detaje të mobilimit urban etj. Projektuesi ka parashikuar dhe ndriçimin e jashtëm të objektit, në përputhje me planin urbanistik të kësaj zone dhe në përputhje me kërkesat e veçanta për rrjetin e ndriçimit.

Dyqane Kulla 1 Dyqane Kulla 2 Parkim -1 Parkim -2
Dyqane 1
Dyqane 2
Parkime -1
Parkime -2
Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 111

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 160.1 m2

(144.4 m2 + 15.7 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 112

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 156.3 m2

(141 m2 + 15.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 211

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 212

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 213

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 214

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 311

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 156.3 m2

(141 m2 + 15.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 312

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 160.0 m2

(144.4 m2 + 15.6 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 121

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 122

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 135.6 m2

(122.3 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 221

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 222

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.9 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 223

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 110.0 m2

(97.9 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 224

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 321

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 136 m2

(122.2 m2 + 13.8 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 322

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 323

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(81.9 m2 + 8.9 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 331

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 135.5 m2

(122.3 m2 + 13.2 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 332

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 333

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(81.9 m2 + 8.9 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 141

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 142

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 135.6 m2

(122.3 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 143

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(81.9 m2 + 8.9 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 241

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 121.4 m2

(108.1 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 242

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 243

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 244

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 121.4 m2

(108.1 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 341

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 135.5 m2

(122.3 m2 + 13.2 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 342

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 343

Kati i katërt banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(81.9 m2 + 8.9 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 151

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 157.1 m2

(141.7 m2 + 15.4 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 152

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 85.8 m2

(77.4 m2 + 8.4 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 153

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 80.3 m2

(72.4 m2 + 7.9 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 251

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 121.4 m2

(108.1 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 252

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 253

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 254

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 121.4 m2

(108.1 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 351

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 80.1 m2

(72.3 m2 + 7.8 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 352

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 85.8 m2

(77.4 m2 + 8.4 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 353

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 157.0 m2

(141.7 m2 + 15.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 161

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 162

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 135.6 m2

(122.3 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 261

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 262

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.7 m2 + 12.0 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 263

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.7 m2 + 12.0 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 264

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 171

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 172

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 135.6 m2

(122.3 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 271

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 272

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 273

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 109.9 m2

(97.8 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 274

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 121.5 m2

(108.2 m2 + 13.3 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 371

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 135.5 m2

(122.3 m2 + 13.2 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 372

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 96.9 m2

(87.4 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 373

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(81.9 m2 + 8.9 m2)

Tipi:

Dublex 3+1

Kodi: 181

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 178.9 m2

(161.4 m2 + 17.5 m2)


Sipërfaqe totale: 97.4 m2

(87.9 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Dublex 4+1

Kodi: 182

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 141.3 m2

(127.5 m2 + 13.8 m2)


Sipërfaqe totale: 122.3 m2

(110.3 m2 + 12.0 m2)

Tipi:

Dublex 4+1

Kodi: 281

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 121.1 m2

(107.8 m2 + 13.3 m2)


Sipërfaqe totale: 108.8 m2

(96.9 m2 + 11.9 m2)

Tipi:

Dublex 2+1

Kodi: 282

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 109.0 m2

(97 m2 + 12.0 m2)


Sipërfaqe totale: 85.6 m2

(76.2 m2 + 9.4 m2)

Tipi:

Dublex 2+1

Kodi: 283

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 109.0 m2

(97 m2 + 12.0 m2)


Sipërfaqe totale: 85.6 m2

(76.2 m2 + 9.4 m2)

Tipi:

Dublex 4+1

Kodi: 284

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 121.1 m2

(107.8 m2 + 13.3 m2)


Sipërfaqe totale: 108.8 m2

(96.9 m2 + 11.9 m2)

Tipi:

Dublex 4+1

Kodi: 381

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 141.3 m2

(127.5 m2 + 13.8 m2)


Sipërfaqe totale: 122.2 m2

(110.3 m2 + 11.9 m2)

Tipi:

Dublex 3+1

Kodi: 382

Kati i tetë banim


Sipërfaqe totale: 178.9 m2

(161.4 m2 + 17.5 m2)


Sipërfaqe totale: 97.4 m2

(87.9 m2 + 9.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 411

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 156.1 m2

(141.5 m2 + 14.56 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 412

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 84.6 m2

(76.7 m2 + 7.90 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

s Kodi: 413

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 80.3 m2

(72.8 m2 + 7.50 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 511

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 122.3 m2

(108.8 m2 + 13.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 512

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 513

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 514

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 122.3 m2

(108.8 m2 + 13.5 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 611

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 79.7 m2

(73.1 m2 + 6.6 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 612

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 84.6 m2

(77.6 m2 + 7.0 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 613

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 90.4 m2

(82.9 m2 + 7.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 614

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 140.6 m2

(128.9 m2 + 11.7 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 615

Kati i parë banim

Sipërfaqe totale: 66.6 m2

(61.1 m2 + 5.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 421

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 90.3 m2

(81.9 m2 + 8.43 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 422

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 96.6 m2

(87.6 m2 + 9.02 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 423

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 134.5 m2

(121.9 m2 + 12.55 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 521

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 122.0 m2

(108.6 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 522

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 523

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 524

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 122.0 m2

(108.6 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 621

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 79.7 m2

(73.1 m2 + 6.6 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 622

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 84.3 m2

(77.3 m2 + 7.0 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 623

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(83.3 m2 + 7.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 624

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 140.6 m2

(128.9 m2 + 11.7 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 625

Kati i dytë banim

Sipërfaqe totale: 66.6 m2

(61.1 m2 + 5.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 431

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 156.3 m2

(141.7 m2 + 14.59 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 531

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 121.8 m2

(108.4 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 532

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 100.2 m2

(89.2 m2 + 11 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 533

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 118.9 m2

(105.8 m2 + 13.1 m2)

l
Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 534

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 122.0 m2

(108.6 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 631

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 79.7 m2

(73.1 m2 + 6.6 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 632

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 83.9 m2

(76.9 m2 + 7.0 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 633

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(83.3 m2 + 7.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 634

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 140.6 m2

(128.9 m2 + 11.7 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 625

Kati i tretë banim

Sipërfaqe totale: 66.6 m2

(61.1 m2 + 5.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 451

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 156.3 m2

(141.7 m2 + 14.59 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 452

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 84.7 m2

(76.8 m2 + 7.91 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 453

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 80.3 m2

(72.8 m2 + 7.50 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 551

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 121.9 m2

(108.5 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 552

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 553

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 118.9 m2

(105.8 m2 + 13.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 554

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 122.0 m2

(108.6 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 651

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 79.7 m2

(73.1 m2 + 6.6 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 652

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 84.3 m2

(77.3 m2 + 7.0 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 653

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(83.3 m2 + 7.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 654

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 140.6 m2

(128.9 m2 + 11.7 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 655

Kati i pestë banim

Sipërfaqe totale: 66.6 m2

(61.1 m2 + 5.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 461

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 90.3 m2

(81.9 m2 + 8.43 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 462

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 96.6 m2

(87.6 m2 + 9.02 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 463

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 134.5 m2

(121.9 m2 + 12.55 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 561

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 122.3 m2

(108.8 m2 + 13.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 562

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 107 m2

(95.2 m2 + 11.8 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 563

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 564

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 122.0 m2

(108.6 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 3+1

Kodi: 661

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 150.9 m2

(138.4 m2 + 12.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 662

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(83.3 m2 + 7.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 663

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 140.6 m2

(128.9 m2 + 11.7 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 664

Kati i gjashtë banim

Sipërfaqe totale: 79.6 m2

(73 m2 + 6.6 m2)

Tipi:

Apartament 3+1

Kodi: 471

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 90.3 m2

(81.9 m2 + 8.43 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 472

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 97.0 m2

(87.9 m2 + 9.05 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 473

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 134.5 m2

(121.9 m2 + 12.55 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 571

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 122.1 m2

(108.7 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 572

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 573

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 574

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 122.0 m2

(108.6 m2 + 13.4 m2)

Tipi:

Apartament 3+1

Kodi: 671

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 93.5 m2

(85.7 m2 + 7.8 m2)

Tipi:

Apartament 3+1

Kodi: 672

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 84.3 m2

(77.3 m2 + 7.0 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 673

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 90.8 m2

(83.3 m2 + 7.5 m2)

Tipi:

Apartament 2+1

Kodi: 674

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 140.6 m2

(128.9 m2 + 11.7 m2)

Tipi:

Apartament 1+1

Kodi: 675

Kati i shtatë banim

Sipërfaqe totale: 66.6 m2

(61.1 m2 + 5.5 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 481 Sipërfaqe totale: 173.9 m2

(157.7 m2 + 16.24 m2)


Kodi: 481/1 Sipërfaqe totale: 102.5 m2

(92.9 m2 + 9.57 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 482 Sipërfaqe totale: 147.5 m2

(133.7 m2 + 13.77 m2)


Kodi: 482/1 Sipërfaqe totale: 116.1 m2

(105.3 m2 + 10.84 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 581 Sipërfaqe totale: 121.6 m2

(108.2 m2 + 13.4 m2)


Kodi: 581/1 Sipërfaqe totale: 109.4 m2

(97.4 m2 + 12.0 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 582 Sipërfaqe totale: 109.7 m2

(97.6 m2 + 12.1 m2)


Kodi: 582/1 Sipërfaqe totale: 84.8 m2

(75.5 m2 + 9.3 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 583 Sipërfaqe totale: 109.74 m2

(97.4 m2 + 12.0 m2)


Kodi: 583/1 Sipërfaqe totale: 84.8 m2

(75.5 m2 + 9.3 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 584 Sipërfaqe totale: 122.1 m2

(108.7 m2 + 13.4 m2)


Kodi: 584/1 Sipërfaqe totale: 108.9 m2

(96.9 m2 + 12.0 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 681 Sipërfaqe totale: 163.8 m2

(150.2 m2 + 13.6 m2)


Kodi: 681/1 Sipërfaqe totale: 115.6 m2

(106 m2 + 9.6 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 682 Sipërfaqe totale: 170.2 m2

(156.1 m2 + 14.1 m2)


Kodi: 682/1 Sipërfaqe totale: 129.0 m2

(118.3 m2 + 10.7 m2)

Tipi:

Dublex

Kati i tetë banim


Kodi: 683 Sipërfaqe totale: 133.0 m2

(122 m2 + 11.0 m2)


Kodi: 683/1 Sipërfaqe totale: 94.4 m2

(86.6 m2 + 7.8 m2)

TË REJA

Get Directions

KONTAKTET

ERMIRA BROZI

+355 69 40 17 175

+355 44 801 041

ermira.brozi@edilal.com

www.edilal.com

FANI JOANNA LLESHI

+355 69 20 93 003

fani.lleshi@edilal.com

www.edilal.com

MARKETING

+355 69 20 93 003

marketing@edilal.com

www.edilal.com